keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Arkeen palattu jälleen

Häät on juhlittu ja arkeen jälleen palattu. Eilen palasin töihin. Viime viikon olin lomalla. Tosin eipä tuossa kauheesti kerenny laiskotella ja huilata kun touhua riitti yllin kyllin. Jospa sitä taas selviäis askartelemaan kuhan nämä yövuorot on ohi ja vapaalla oon. Nyt siis menossa 1/3 yö. Lauantaina aamuna lopetan. Mies lähtee huomenna töihin. Elokuussa sitten lomaillaan lisää. Lähetään viikoks lappiin asuntoauton kanssa. Toinen viikko sitten varmaan pyöritään kotikonnuilla tai sit käydään kyläilemässä tuttujen luona. Sen näkee sitten.

Paljon on ideoita kortteihin yms. kun vaan sais/pääsis toteuttamaan niitä. Uusia juttuja tulee koko ajan myyntiin, mutta nyt on koitettava noita entisiä tarvikkeitä käyttää ensin loppuun ennen kuin lisää tilaa. On meinaan tuota askartelutarviketta ihan kiitettävästi kotona tällä hetkellä.

Palailen lisäilemään kuvia, kunhan jotain ensin saan aikaiseksi.

Aurinkoista kesää kaikille täällä kävijöille!

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kiirusta pitää

Kiirusta on kyllä viime aikoina ollut. Kortteja on oo ainuttakaan kerennyt tekemään. Reilun viikon päästä olevat häät vievät kaiken ajan sekä työt myös. Kolme yövuoroa joista ensimmäinen nyt menossa ja sitten alkais loma. Jospa sitten heinäkuussa saisis paremmin keskityttyä kortteiluunkin, kun saadaan häät onnillisesti ohitse. Jos vaikka sitten kokeilis skräppäämistäkin. Siitä oon pitkään haaveillut. Katsotaan kuin mun käy loppujen lopuksi.

Aurinkoista kesää kuitenkin kaikille täällä kävijöille. En ole minnekään kadonnut ja toivottavasti ensi kuussa sitten saisin kuvia tänne tuotua aikaansaannoksistani.