maanantai 29. marraskuuta 2010

P*skarteluhaaste #67 - Ruutuja

Elämäni ekaa kertaa osallistun P*skarteluhaasteeseen ja aiheena on tällä kertaa ruutuja. Teinkin sitten joulukortin jälleen jossa taustapaperissa on ruutuja.
Tuon sydän-risu -leimasimen ostin Villakeijusta Tampereen messuilta. Kokeilin ekaa kertaa tässä kortissa myös tuota embossausta ja yllättävän hyvin onnistuin omasta mielestäni siinä. Teksti on Paperinauhan tekstileimasinsetistä. 

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Messuilta kotiuduttu

Eilen lauantaina olin tosiaan Tampereella Käden taito -messuilla. Tosi paljon ja toinen toistaan ihanimpia juttuja oli näytillä. Siellä ois mennyt toinenkin päivä oikein rattoisasti. Jotain pientä kivaa lähti mukaankin. Kiva oli nähdä blogeista ja nettikaupoista tuttuja ihmisiä livenä. Jospa ensi viikolla saisin jotain testailtua uusilla tarvikkeilla. Yhtä leimasinta jo hieman testasinkin tuossa. Kuvia tulee lisää ensi viikolla. Aamulla töihin paluu edessä joten kohta nukumaan.

perjantai 19. marraskuuta 2010

Tuikkukortti

Ostin jo tuossa vajaa kuukaus sitten pahvia tuikkukortteja ajatellen. Yhden aiemmin tein. Se oli täysin kokeiluversio. En saanut sitä pysymään kasassa kun silloin oli käytössä vain huonompaa kaksipuoleista teippiä. Nyt on taas hyvää kaksipuoleista teippiä. Tosin sitäkin pitäisi lisää hankkia TAAS. Tässä nyt kuitenkin tämän päiväisestä tuikkukortista kuva. Itse olen suht tyytyväinen tähän ensimmäiseen. Ohjeenä käytin tätä.
Tällainen tästä siis tuli. Reunoihin tein tähdet Martha Stewartin leikkurilla. Penny Blackin enkeli pääsi tähän korttiin jälleen. Oli sopivasti valmiiksi väritelty. Kukkasia lisäsin vielä kanteen.
 Tässä kortti aukaistuna. Tuohon vasemmalle tein taskun, johon voi laittaa pienemmän kortin. Rusetti ei kovin nätti ole. En valitettavasti osaa tehdä rusettia. Pitäisi kai harjoitella enemmän sen tekemistä.
Tässä näkyy paremmin tuo autto. Tein sydämmen muotoisen tuosta aukosta. Minusta ainakin nätti.

torstai 18. marraskuuta 2010

Joulukortteja lisää valmistunut

Muutama kortti tänään valmistunut ja lisää vaan tuntuu syntyvän. Joululauluja kuuntelen ja olkkari on yks kaaos nykyisin. Raahasin makkarista melkein kaikki askartelutarvikkeet olkkarin pöydälle ja niitä on nyt myös sohvalla ja lattiallakin. Kaikki löytyy siis käden ulottuvilta. Tässä muutama kortti, mitä olen tänään saanut aikaiseksi.

Tässä Penny Blackin lumiukko -leimasimella tehty kortti. Kortissa käytetty lumuhiutale-konfetteja, joihin on laitettu kimalleliimaa. Teksti on Paperinauhan tekstileimasin setistä. Lisäksi tarralumihiutaleita. Ei ihan perinteiset joulunvärit, mutta tykkään kuitenkin.
 Bild mälarnan jouluinen tyttö nallen kanssa pääsi tähän korttiin. Kuvan olen väritellyt jo joskus kesällä. Nyt vasta sain kortin siitä aikaiseksi. Spelbindersin sydän stanssilla tein tuon punaisen sydämen korttiin ja Paperinauhan leimasinsetistä jälleen teksti. paperit on eri lehtiöistä.
Tämä kortti on isompaa kokoa eli n. 18x13 cm. Tuo jossain vaihdossa saamani Magnolian tyttö sopi tähän kokoon parhaiten. Tuossa toisessa reunassa on Martha Stewartin lumihiutale -leikkurilla tehty kuvio, joka ei hirveen hyvin tuossa näy. Tämä kuvan värittelin öljypastelli liiduilla. Eka kuva niillä liiduilla. En kauheen tyytyväinen ollut. Opettelua siis riittää niiden kanssa.



Tässä vielä Penny Blackin enkeli -leimasimella tehty kortti. Kortti on pitkulainen ja laitoin sen tuollein vaakatasoon, kun tuntui paremmelta noin päin. Teksti on jälleen Paperinauhan tekstileimasin setistä. Laitoin lisäksi vielä kultaista nauhaa. Tuo enkeli on ympäröity kultaisella kimalleliimalla.

Sairasloman aikaansaannoksia

Täällä olen sairaslomalla niskani takia. Venäytin niskani sunnuntai aamuna sängyssä kylkeä kääntäessä. Vaarallinen paikka tuo sänky kyllä. Miehelle vaan huusin, että tuo sitä Mobilatia sieltä alalaatikosta, kun oli metälle lähössä. Sen turvin sitten just ja just pääsin sängystä ylös ja särkylääkettä ottamaan. Maanantaina yritin töissäkin olla, mutta eihän siitä mitään tullut, kun jokainen liike mitä teki niin sattui niskaan. Nyt oon sitten perjantaihin saakka sairaslomalla ja viikonloppu vapaa. Maanantaina siis yritettävä paremmalla tuurilla töihin. Sitä ennen kuitenkin yritettävä päästä lauantaina Tampereelle Kädentaito -messuille. Kohta mentävä fysioterapiaan. Sain sentään lähetteen sinne. Tiistaina jo ekan kerran siellä kävin.

Sunnuntaina pää vinossa ja niskat jumissa tein pikaisesti isälle kortin. Tällainen siitä sitten syntyi ja selvisin just ja just viemään sen hänelle 80 km päähän.

 For ever friends nalle 3D-kuvana, lisäksi kukkasia kolmesta eri pakkauksesta sekä Circle it -leimasimella isälle onnentoivotus, jonka cuttiksella leikkasin. Paperi on jostain ostettuja. En enää muista mistä.


Eilen sitten olo oli jo hieman parempi ja kättäkin pitäis koittaa käyttää, että tietäis miten paljon vielä kipeytyy ja samalla vetristyis. Sain tehtyä peräti kaksi korttia valmiiksi ja vielä ois puol valmiita tekeleitä tuolla sohvapöydällä. Tämmöiset 3D-kortit sain aikaiseksi siis eilen.



Paperit on eri seteistä. En nyt muista mistä. Pilkullisen olen muistaakseni jostain askartelukirppikseltä ostanut ja tuo toinen oli jostain ostamastani paperikosta. Valmiiksi stanssattu 3D-kuva, johon laitettu kimalleliimaa. Cricle it -leimasimella teksti tähänkin korttiin.



Saman tyylinen kortti kuin edellinenkin. Yksinkertaisella linjalla mennään. Ois voinu laittaa tuohon jotain nauhaakin lisäks, mutta nyt ei oikein ollut sopivia tarjolla. Pitää katella Tampereen messuilta, jos sieltä vaikka jotain löytyis.

perjantai 12. marraskuuta 2010

Ideoita on mutta missä aikaa

Kiirettä pitää ja aika meinaa olla taas kortilla. Töissä on 7 päivän työputki menossa. No aamulla se seittemän maissa loppuu ku kotiin nukkumaan pääsen. Vielä ois siis seittemän tuntia töissä jaksettava. Väsyttää vaan niin pirusti, että koitettava jotain puuhaa keksiä ennen kuin tähän nukahtaa ihan. On kyl viime aikoina tuntunut, että tarviis vuorokauteen muutaman tunnin lisää. Ei vaan aika meinaa riittää kaikkeen siihen mitä haluis tehä. Kortteja ei ole nyt syntynyt. Olen testaillut stanssejani ja väritellyt leimakuvia. Jospa tässä sais korttejakin tehtyä, kun vapaata ois. Viikon päästä lähen Tampereen kädentaito -messuille. Ihanaa päästä pitkästä aikaa siellä käymään. Viimeks oon tainnu kolme vuotta sitten käydä siellä.

Joulua oon alkanu jo miettiä. Joulukorttien teko on hyvällä mallilla viime vuoteen verrattanu. Tosin korttien saajiakin on nyt enemmän. Jospa saisin kaikki kortit ajoissa tehtyä eikä jäis viime tippaan niitten teko. Nyt ois työpöydälläkin tilaa askarrella kun sitä raivasin tuossa alkuviikosta. Askartelutarvikkeeni sain suunnilleen järjestykseen. Löytyvät nyt ainakin helpommin käden ulottuvilta.

Mukavaa marraskuun jatkoa kaikille lukijoille. Koitan saada kuvia tekeleistäni tänne taas, kunhan saan jotain aikaiseksi.

perjantai 5. marraskuuta 2010

Ostoksia

Tänään tosiaan tuli ostoksia Paperellasta sekä Taitopuoti Paperinauhasta.





Tässä ensin Paperellan tilaus. Sieltä tuli runsaasti kukkasia erilaisia ja eri värisiä. Pari pakettia lumihiutale konfetteja. Nyt pitäisi myös papereitten riittää, kun tilasin kaksi isoa 12x12" lehtiötä papereita. Yhteensä niissä on varmaan reilu 300 arkkia papereita. Myös yksi 6x6" jouluinen lehtiö tuli. Lelo You go first leimasimen tilasin ja Ez-mountia myös. 




Taitopuoti Paperinauhasta tuli Taika-lehti, jossa on paljon leimaamisesta, Penny Blackin jouluinen leimasinsetti ja Poppy Fields -leimasin, paperistumppeja kokeeksi, maalausainetta, musteenlevitin sekä BossKut - Pointsetti. Kaikkea kivaa siis ja nyt vaan koitettava askarrella enemmän.

Magnolian Edwin synttärikortissa

Tuossa pika pikaa sain tehtyä synttärikortin anoppini miehelle. Kohta töihin ois jouduttava. Mieheni saa toimittaa kortin perille illalla. 





Magnolian Edwin pääsi tähän korttiin. Viime postauksessa taisi tästäkin olla kuvaa. Korttiin pääsivät myös tänään postissa tulleet kukkaset. Paperit on jostain ostettuja. En nyt muista mistä.

Nyt kiirehdittävä töihin. Illalla sitten lisää ostoksista, jotka saapuivat tänään.

torstai 4. marraskuuta 2010

Postipojan tuomisia viime ajoilta

Viime aikoina on postilaatikkoon tullut kivaa postia. Askartelukirppiksiltä sekä myös askartelukaupoista olen ostanut vähän kaikenlaista. Parista paikkaa tuli erilaisia papereita tuossa jo pari viikkoa sitten. Niitä en ole edes jaksanu kuvata. Tällä viikolla tuli kuitenkin parilta henkilöltä ostamani leimasimet sekä tänään hain postista Craftican tilauksen. 





Tällaisia tuli siis Crafticasta elikkäs Spellbindersin neliön muotoiset stanssit, Penny Blackin jouluinen leimasinsetti sekä Martha Stewartin lumihiutale lävistinsetti.




Tässä sitten ostamiani leimasimia askartelukirppiksiltä. Pari taitaa puuttuakin tuosta kuvasta. Tajusin vasta äsken kun koneelle jo olin ladannut. No eipä tuo haittaa. Nyt koitan saada tehtyä näistäkin ihanuuksista kortteja. Joulukortit menee kyllä edelle, mutta vaihtelun vuoksi välillä muutakin.

Paperinauhasta ja Paperellasta on myös tulossa paketit. Toisesta tilasin aika paljon kukkasia. Myös papereita yms. on tulossa. Ovat jo postissa odottamassa, joten aamulla ennen iltavuoroon menoa käytävä hakemassa. 

Ikuisuus projektinani mulla on meidän makkari, jossa on myös työpöytäni. Sieltä löytyy myös askartelutarvikkeeni. Tosin tällä hetkellä niitä on myös keittiön pöydällä ja olkkarin sohvalla. Vaatekaappi odottaa siivousta kuin myös työpöytäni. Tarkoitus ois saada askartelutarvikkeeni järjestykseen ja nyt mulla on muutama idea, joilla voisin saada järjestystä aikaan. Katsotaan kuinka onnistun ja voisin koittaa ottaa kuvia sitten kun olen saanut paikat ojennukseen.