sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Jotain sentään olen saanut aikaiseksi

Nyt vihdoinkin saan tänne tekstiä kuvien kera lisättyä. Töissä yövuorossa tällä hetkellä. Viime viikolla koitin kotona tänne kirjoitella, mutta nettiyhteys ei halunnut olla yhteistyössä niin meni hermot koneeseen. Tällä viikolla ei halunnut ees yhdistää enää nettiin. Oiskohan mokkulassa jotain vikaa?! On jo pari vuotta vanha ja sitä vanhempaa mallia, eli voi olla ettei ihan täydellä teholla enää toimi.

Tässä kuitenkin pari kuvaa. Tämä eka on hääkortti pikkuveljelleni ja vaimolleen. Menivät naimisiin viikko sitten. 3D-kortti vaihteeksi. Nuo nallet on niin suloisia. Ite ainakin tykkäsin kortista. Toivottavasti saajatkin.

Sitten toinen leimasinkortti. Penny Blackin hiiret on mun yksiä suosikkeja. Ne on niin kivan oloisia aina. Kivan kesäinen kortti tuli. Saa nähä kenellä tämä on menossa. Tuossa mies ehotti, että viedään tämä kortti naapurin mummolle kun täytti 75 vuotta tällä viikolla. Se sitten jäi kun molemmilla niin kiirusta ollut.

Jospa sitä sais taas askarreltua kun vapaat alkaa. Tosin lämmintä ovat luvanneet. Vois kyllä mennä ulos askartelemaan. Nyt kun meillä on takapihalla kalusteetkin. Siihen ei onneks ihan koko päivää aurinko paista. Aamupäivästä oikeestaan vaan. Maanantai aamuna lopetan työt ja sitten vasta torstaina palaan töihin. Kolmisen viikkoa töitä vielä ja sitten alkaa loma ja lähdetään asuntoautolla lappiin. Ihanaa! Sitä odotellessa siis ahkeroidaan töissä ja kotona suunnitellaan kaikenlaista kivaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti