keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Synttärikortti ja muita juttuja

Tänään on anoppini synttärit. Pyöreitä tulee täyteen, mutta ei halunnut että kortissa on vuotta eikä muutenkaan juhlista isommalti vanhenemistaan. Pyysi kuitenkin poikansa eli mieheni ja minut syömään tänään. Mennään sinne illaks kunhan mieheni töistä pääsee. Tällaisen kortin kuitenkin hänelle tein ja kukkia sekä Geisha-rasian kävin hänelle ostamassa.





Bild målarnan leimasin tällä kertaa käytössä, väritelty Inktenseillä. Paperit jostain pienestä lehtiöstä, en nyt muista mistä. Kukat ovat Prima Marketingin. Testasin myös uutta leluani eli Cuttlebugia sekä Spellbindersin stansseja.

Kortteja en kauheesti ole viime aikoina tehnyt. Aikani on kulunut villasukkia neuloen. Toiset jo menossa ja nekin loppu suoralla. Joululahjoiksi niitä oon tässä ahkeroinu. 3D-kuvia olen koonnut. Nyt vaan pitäis sitten saada ne korteiksi asti eli hommia riittää.




Tässä nämä ensimmäiset valmiit sukat eli ovat Novita Nalle Kukkaketo Kielo -langasta neulotut. Tykkäsin kun raidat tulivat suoraan eikä tarvinnut montaa lankaa olla yhtäaikaa työssä kiinni.

Jospa sitä tässä taas alkais askartelut paremmin etenemään. Olen tällä viikolla vielä huomenna töissä ja sitten olisikin kolme kokonaista vapaapäivää. Ihanaa!! Lauantaina jos lähtis käymään Kuopiossa ja Siilinjärvellä ja pistäytyisi samalla Villakeijun myymälässä jos vaan aikatauluni antaa periksi. Ja perjantainahan on palkkapäivä, joten voi hieman shoppaillakin. 20.11. olen menossa Tampereelle Kädentaito-messuille. Kolme vuotta taitaa olla kun viimeksi siellä kävin eli jo on aikakin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti