perjantai 3. elokuuta 2012

Kankaattoman aloitusta

Päätin sitten aloittaa kankaattoman kuukauden eli nyt elokuussa en siis osta uusia kankaita. Tämä idea siis lähti fb:n Ompeluelämää ryhmästä, jossa ilmottauduin mukaan kankaattomaan kuukauteen. Tarkoituksena siis on saada tuhottua jo olemassa olevia kankaita eikä ostella vaan lisää. Tässäpä kuvina alkutilanne kokonaisuudessaan.


Tässä siis kaikki olemassa olevan kankaani. Vasemmalta kaksi pinoa trikoita. Toisessa pinossa alla yksiväriset trikoot joita täytyis hankkia lisää. No niitä sitten syyskuussa. Seuraavassa alin punainen ja kolmanneksi alin vaaleanpunakuviollinen sekä sinisen alla oleva kangas ovat collegea. Sitten on veloureita ja sinisestä ylöspäin joustiksia. Oikeassa reunassa kolme alinta fleecea. Sitten puuvilloja ja lopuksi vaippakankaita. Alhaalla vasemmalla laatikossa on resorit ja oikealla tilkkua ja muita pienempiä paloja. Osasta saa kyllä vielä tytölle paidan etumuksenkin muttei enää koko paitaa.


Tässä sitten trikoot laatikoissa. Vielä pari tulossa postitse sekä Kuopiossa oottais muovikassillinen saksan kankaita sekä Taikametsä-joustis. Näitä ois sitten koitettava tuhota. Kuun lopussa pitäis olla väljempää laatikoissa. Saa nähä kuin mun käy.


Tässä vielä resorit. Joitakin värejä ois hankittava. Vihreää ei juuri oo. Yhen vihreen resorin oon melkein kokonaan käyttäny ja pitäis koittaa tän kuun aikana ettiä mistä sen oon ostanu.

Näillä siis lähetään kankaattomaan kuukauteen. Itelle tarkoituksena muutama paita tehä. Niihin saakin kulutettua vähintään metrin per paita kangasta. Tytölle oon leikelly kankaita muutamiin vaatteisiin jo ja kaavoja on myös iso kasa oottamassa kankaita. Housuja ja paitoja tarviis isommassa koossa. 80 senttisiä vaatteita siis tekemään. Jotain meinasin vielä tehä 74 senttisenäkin kun ovat reilumpaa mitoitusta niin kerkee niitä nyt syksyllä käyttää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti