perjantai 2. elokuuta 2013

Synttärilahja ja tytölle huppari

Ystävä pariskunnan tytär täytti viime kuulla 5vuotta ja ovat kutsuneet jokaisen lapsensa synttäreille meidät. Mies kävikin vanhimman pojan synttäreillä alkuvuodesta mutta nyt päästiin koko perhe käymään synttäreillä. Pitihän sitä jotain lahjaksikin viedä. Lahja jäi taas viime tippaan ja helman ompelin vasta juuri ennen synttäreille lähtöä. 





Tunikamekko uusimman OB:n eli 4/2013 kaavalla koossa 128cm. Aiemmin tein jo omalle tytölle koossa 92cm ja vielä viikko sitten veljen tytölle synttärilahjaksi koossa 92cm, josta ei valokuvaa ole kun kamera oli hukassa. Tykkään ite tästä mallista. Näitä tehtävä lisää kunhan ennättäis. Kissatrikoo Michasin salaisesta tullutta, pallokankaan ja resorin alkuperää en muista. Tämä on eka mekko johon muistin laittaa tuohon sivusaumaan merkin, joita tilasin joskus talvella Royal-tuotteelta pariakin erilaista ja eilen lähti tilaus taas sinne ja uus saumamerkki tulossa myös tilauksen mukana.




 Omalle tytölle tein OB 1/2012 Brum brum velourtakin kaavalla vuoritetun hupparin koossa 86cm. Hihat tässä on mielestäni lyhyet, koska tyttö tuskin vielä on 86senttiä pitkä ja hihat on just sopivat. Täytyis varmaan vaihtaa pidemmät resorit niin menis edes tämän syksyn. Autovelour on ostettu Ikasyrilta jo aikoja sitten saamallani lahjakortilla. Raitatrikoo muistaakseni Myllymuksuilta hankittua. Rengasvetoketju ostettu Royal-tuotteelta. Resorin alkuperää en muista, kun niitä on tullut niin monesta paikkaa hankittua ettei ole jäänyt mieleen. Jaksoin jopa nuo taskut tehä ja tyttö tykänny niistä. Housuissakin pitäis taskut olla että voi aarteita niihin keräillä. Kai ois jotkut taskulliset housut tehtävä vielä talveks vaikka meinasin, etten enää housuja tee kun niitä on aika monet on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti