sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Uusi blogi, uudet kujeet... Toivottavasti

Entinen blogini tuntuu vaan jäävän unholaan. Sinne vaan ei oo tullu päiviteltyä aikoihin taas. Nyt sitten koitan paremmalla onnella uutta blogia aloitella. Jospa tästä nyt jotain tulis. Ainakin tarkoitus ois kovasti saada paremmin päiviteltyä tätä.

Jos sitä hieman itestäni kertoisin. Elikkäs olen 25 vuotias kesällä häitä viettävä nuori nainen. Kortteilua olen harrastanut tässä muutaman vuoden vaihtelevalla menestyksellä. Viimeisen vuoden aikana enemmänkin ja nyt alkuvuodesta sitten innostuin leimailusta, josta ennen ajattelin, etten ikinä kyl tuohon hommaan ryhdy. Toisin kuitenkin kävi. 3D-kortteja olen tehnyt monena jouluna joulukorteiksi ja sitten niitä on tullut muulloinkin tehtyä. Nyt tuntuu että askartelutarvikkeita ja ideoita pursuu joka puolelta. Avomies jo on kironnu mun askartelutarvikkeet. Niitä kun tuppaa olemaan vähän joka puolella.

Olen lähihoitaja ja olen töissä hoivakodilla vanhusten parissa. Töitä teen kolmessa vuorossa. Öisin on aikaa surffailla netissä ja etsiä uusia ideoita kortteihin. Vapaata kun on myös viikolla, niin silloin kerkee askartelemaan miehen töissä ollessa. Muuten aika meneekin sitten kotihommia tehdessä ja tällä hetkellä häitä järjestellessä.

Eiköhän tässä nyt jo jotain alkusepustusta olekin. Tervetuloa vaan kaikille ja kommenttia saa jättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti