maanantai 13. syyskuuta 2010

Ostoksia, ostoksia...

Joulukorttien tekoa jo aloittelin. Muutaman on puolivalmiina. Niistä vaan puuttuu vielä jotain. Ehkä jotain koristeita vois vielä niihin laitella. Viime viikolla tuli hieman ostoksiani. Niistä sain ne kolme korttia jo tehtyä. Tässä vaan odotellaan lisää inspiraatiota. Ehkäpä viikonloppuna vois taas saada jotain aikaiseksi. Tulee olemaan pitkä viikonloppu, kun yksin kotona sen vietän.

 Yllä Paperellasta tullut lähetys. Sieltä tuli neliökorttipohjia sekä A6 kokoisia että korkeita myös. Sitten muutama arkki stanssattuja 3D-kuvia ja sellofaanipusseja kahta kokoa. Noista 3D-kuvista jo pari korttia teinkin puolivalmiiksi.

 Tässä sitten Paperinauhan paketti. Elikkäs runsaasti 3D-kuvia, yksi leimasinseitti, kimalleliimoja, kukkasia sekä säilytyskansio papereille. 

Crafticasta tuli myös paketti loppuviikosta. Sieltä tilasin pari Magnolian-lehteä sekä Derwent Inktense kynät. Niillä tuossa jo koitin hieman harjoitella. Harjoittelua se kyllä vaatii että oppii kunnolla värittämään. Aikaahan se aina uuden opettelu viepi. Jospa sitä sais jotain aikaiseksi niillä niin ei ostos ihan hukkaan mennyt. 

Lumikelloilta on tulossa 3D-kuvia ja ääriviivatarroja. Katsotaan koska ne saapuu. Pitäiskin alkaa siivoilemaan omaa työpöytää ja laitella askartelutarvikkeet järjestykseen. Olkkarissa vaihdettiin miehen aloitteesta järjestystä toissa päivänä. Vielä ois hiukan järjestelyä, joten sen kimppuun ensimmäisenä siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti