sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kesävaatteiden ompelu aloitettu

Nyt on vihdoin jotain saatu valmiiksikin taas. Monta vaatetta odottaa keskeneräisenä ensi viikolla saapuvaa tilausta. Siellä tulossa alapuolia ompelukoneeseeni. Niitä kun löytyy kokonaista neljä kappaletta, joista yksi ei mahdu puolakoteloon kunnolla eli ei pysy paikoillaan. Nepparipihditkin on tulossa. On sitten helpompi laittaa nepparit paikoilleen. Ei jaksa enää vasaralla niitä paukuttaa. Kestovaippoihin tulossa myös kankaita ja tarranauhaa. Isompia vaippoja ois alettava taas ompelemaan kun tyttö kasvaa kovaa vauhtia. Paljon on uusia ihania kankaita tullut tällä viikolla. Niitä ja entisiä oon saanut vihdoinkin vähän tuhottua. Pitäis koittaa muutama vaate saada tehtyä niin näkee tarviiko tehä kaavoihin mitä muutoksia. Sitten vois leikellä lisää kankaita. Tulossa mm. bodeja, housuja, mekkoja.

Tässä nyt tänään valmistuneet shortit koossa 74cm. Sopiva kaava meiän tytölle. Kaavana OB 3/11 ollut Bubble Stripes shortsit ilman satiininauha rusetteja. Kangas JNY:n salaisesta paketista.

Vielä jäi hieman tuota kangasta. Ei ollut isoa palasta mutta eiköhän siitä vielä jotain kivaa tuolle pienelle tee.Toiset tämmöiset on tulossa oranssista pilvi kankaasta. Niissä tuli virhe noissa lahkeensuissa. Laitoin vahingossa nuo halkiot taakse eli purkamista tiedossa huomiselle kun en enää jaksa/viitsi. Haalarihousut kesäks on haaraneppareita vailla valmiit. Tänään sain napinlävet tehtyä ja napit paikoilleen olkapäille. Ekassa napinlävessä kone teki ihme syherön alapuolelle ja se sitten piti purkaa. Onneks sitte onnistuivat kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti