keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Shortsihaalari

Vihdoin sain eilen illalla nepparit neitin shortsihaalariin. En viitsinyt vasaralla enää hakkaamaan neppareita kun en saanut niitä tarpeeks tiukasti kiinni. Eilen sitten tuli Kangastukku.comista nepparipihdit ja ovat kyllä loistavat. Tosi helposti menee nepparit paikoilleen ja yhden sainkin jo väärin päin laitettua. Onneks sain siististi irrotettua pienen ruuvimeisselin avulla niin ei koko vaate menny pilalle. Tässä hieman sovituskuvia tältä aamulta. Hankalaa vaan kun ei tuo neiti pysy hetkeäkään selällään että kerkeis kuvan ottaa ja muutenkin alkaa olla niin liikkuvaista sorttia tuo malli.
Kaava on Suuresta käsityölehdestä. En nyt muista mistä. Lisään kun löydän lehden taas. Olalla on napit ja haarassa nepparit. Aika leveää mallia mutta ei kuitenkaa liian tuolle meiän neidille. Samalla kaavalla vois sitten tehdä useammankin haalarin.
 Takaa vielä kuvaa. Ei välttämättä tarvii laittaa paitaa tuonne alle kesällä. Kivat lahkeet.

Eiliseks suunnittelin ompeluhommia kun tuli se Kangastukku.comin paketti. Sieltä tuli myös lisää alapuolia ompelukoneeseen. No eipä ne sitten olleetkaan sopivia. Ovat sen verran paksuja, etteivät pysy puolakotelossa. Mulla ennestään on jo yks sellanen puola niin tiedän kokemuksesta. Viivästyi siis vielä ompelukset. Eilen tein tilauksen Ompelijanmaailmaan ja sieltä ois tänään sitten tulossa alapuolia. Nyt pitäis olla oikeen kokosia. Vois vaikka illalla päästä jo huristelemaan ompelukoneella lisää vaatteita neidille.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti