perjantai 20. huhtikuuta 2012

Vihdoinkin valmista

Sainpahan nämä vihdoinkin valmiiksi. Tunika on ollut oottamassa helman ompelua yli kuukauden. Housut viikon verran. Nyt sitten vihdoin aamupäivällä neidin nukkuessa sain ommeltua loppuun. Tytölle siis uusia vaatteita koossa 74 cm. Ovat kyllä reilun kokoisia eli voivat mennä pidempäänkin.

Tässäpä nyt housut. Kaavana käytetty OB 1/2012 Little Houses trikoohousuja. Nämä nyt on enemmän poikien kangasta kuin tyttöjen mutta laitan kyllä tytön jalkaan nämä. Kivaa tämä meriaiheinen kangas, joka tuli JNY:n salaisesta paketista.

 Takamuksessa ja lahkeensuissa tähti trikoota joka myös JNY:n salaisesta.


Sitten tunika OB 1/2009 Muksis trikootunikan ohjeella, mutta jätin taskun pois. Kaula-aukon kanttauksissa meinas mennä hermot eikä ne oo niin hyvät vieläkään, mutta en jaksanut enää alkaa purkamaan. Kangas Royal-tuotteelta kun oli tässä taannoin tarjouksessa niin oli pakko saada. Kivaa hiirulaiskangasta.


Seuraavaks ois tulossa lyhythihainen body nappilistalla. Ekaa kertaa eläissäni oon tekemässä nappilistaa ja suht helppoahan tuo oli tehdä. Sain sen tuossa neidin unien aikaan myös tehtyä. Ompelutarvikkeita koitin järjestellä kun tullut viime aikoina paljon lankoja yms. Sain niitä tuonne lokerikkoon laitettua etteivät pyöri millon missäkin. Kankaita pesin myös. Kaavoja ja kankaita ois leikattava lisää kun vaan pystyis. 

Tyttö vie äidin aikaa nyt aika paljon. Oppi eilen konttaamaan ja ryöminyt on kolmisen viikkoa. Nyt on alkanu kiipeilläkin ja kaikkialle ois päästävä. Äiti ei siis voi omia hommia juuri tehdä kun on vahdittava ettei luvattomiin paikkoihin mene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti