sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Ruokalappu kokeilua

Teinpä tuossa päivänä eräänä tällä viikolla neidille ruokalapun. Tilasin Kangas-Mallalta kerniä ja siitä sitten sain tehtyä ruokalapun. Ohjeen löysin Suuresta Käsityölehdestä, mutta muokkasin sitä hieman. Suurensin kaula-aukkoa ja lisäsin siihen taskun. Kanttinauhalla ympärykset. Oli kyllä vähän hankalaa saaha kanttinauha asettumaan siististi mutta kyllähän tuo kelpaa.

 Paljon oon kaavoja leikellyt ja seuraavaks ois sitten kankaitten kimppuun käytävä. Resoria ois saatava eri värisinä ja lankoja myös. Kankaitakin on tulossa JNY:ltä ja Ikasyrilta sekä Kangashamstereista. Pitäis siis alkaa tuohamaankin noita entisiä.
 Tässä osa mitä oli jo hankittuna aiemmin sekä nyt viime aikaisia tilauksia. Muutama trikoo on tullut vielä kuvan ottamisen jälkeen. Vasemmalla viisi puuvillakangasta, keskellä trikoita sieni, pallot, lammas, raita ja yksiväriset sekä tuo oikeassa laidassa oleva kukkakangas. Vaaleanpunainen kone velour ja peikot ja leppikset joustofroteeta. Lammas ja sieni trikoista tulossa neidille kesäks haalareita ja noista yks värisistä mulle paitoja. Joustofroteista olisi tarkoitus jotain haalareita tulossa. Katsotaan mitä kaikkee keksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti