keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Ja on sitä kankaita tuhottukin

Nämä on nyt ollut jo osa jonkun aikaa valmiina. Ei vaan ole saanut laitettua tänne. Taitas vieläkin olla jokunen vaate mikä ois kuvattava. Housut ja huppari ainakin pitäis kuvata, tosin ensiksi laitettava pesuun kun käytössä jo ollut.
Muru trikootunika Ottobre 1/2009 kaavalla koossa 74cm. Tätä ihanaa lammas kangasta oli jäljellä enää sen verran että siitä sai vain tuon helman ja hihat. Vielä jäi pieniä palasia joista ehkä jotain taskuja tai lyhyitä hihoja just ja just saa. Ihan kivan näköinen tästä näinkin tuli. Vois tehdä useammankin tällä kaavalla.
Nämä on kyl tosi ihanat housut. Kangas on kangashamstereista ostettua joustofroteeta. Tätä ois saatava jostain vähän lisää. Vähäsen jäi tätä mut ei ihan taida toisiin isompiin housuihin enää riittää. Harmi. Luonnossa tää on ihanan kirkkaan oranssia. Pienen apulaisenkin kädet näkyy kuvassa ja just ku olin saanu kuvan napattua niin nappas housut itelleen. Kaava on Ottobre 3/2006 froteehousut koossa 74cm.
Sitten pari t-paitaa tytölle. Nämä Ottobre 3/2006 t-paidan kaavalla. Nämä koossa 74cm. Tein tällä samalla kaavalla myös koossa 98 ruskeasta kone trikoosta tytön kummin pojalle paidan ja kuulemma tykkää ihan hirveesti siitä. Jäi vaan kuvaamatta silloin. 
Sitten vielä sovituskuvaa tästä liikkuvasta mallista. Ei meinaa enää saada kunnolla kuvia otettua, kun koko ajan liikkeessä.

Sitten vielä leikkipuku Ottobre 3/2006 lehdestä ja jälleen koossa 74cm. Omasta mielestä hyvin onnistui tämäkin. Kanttauksetkin alkaa jo sujumaan aika hyvin. Oppinut siis tässä matkan varrella jotain. Tämä oli pitkään keskeneräisenä mutta valmistuihan tuo kuitenkin. Vois lisää tämmösiä tehdä, mutta seuraavasta aattelin jättää vetoketjun takaa pois ja laittaa napit olalle.


Sitten vielä sovituskuvaa. Tulisi nyt vaan lämpimät kelit niin vois pitää näitä kesävaatteitakin. Nyt taas pidetty lämpimällä ilmallakin pitkähihaisia bodeja kun tyttö vetäs kuumaa vettä kädelleen ja siinä oli sit iho rikki parista kohtaa. Ne ihorikot ois kiinnostanut hirveesti jos ois nähnyt ne.

Paljon on kankaita leikattuna. Joskohan sitä taas tänä iltana sais tytön nukkumaan mentyä hieman ommeltua. Huomenna laitettava Saksan kankaat koneeseen niin vois niistä sitten alkaa suunnittelemaan ompeluksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti