keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Uusia ihanuuksia

Tänään kotiutui lisää ihanuuksia. Nämä kankaat on Saksasta Michas Stoffeckelta kimppatilauksesta. Vihdoin ja viimein sain Kuopiosta nämä tänään haettua. Kaikki on niin ihania, että tekis mieli heti alkaa leikkailee, mutta pesukoneeseen ois eka laitettava.
Tässä tyttöjen salaisessa trikoo paketissa tulleet. Tuosta monsteriautosta ja linnusta myin puolet tuttavalleni. Lyhin tais näistä olla tasan metrin ja pisin 1,11metriä eli ihan kivasti. 
Nämä oli salaisessa sydän-pilkku-tähti trikoo paketissa. Näistä tuosta tähdestä sekä isoista sydämistä puolet myin jo pois. Tuosta pilkullisesta kankaasta ois ainakin tarkoitus tehdä tytölle rimpsuhousut ja jotain muuta sen kanssa. 
Näistä ois tarkoitus tulla sitten ainakin itselle paitoja. Saa nähdä vielä minkälaisia. Vasemmalta turkoosia Maxi Dotsia, vaaleanpunaista palloa sekä vihreää "Margariten" kukkakangasta. Kaikkia tilasin 80cm, Maxi Dotsia oli peräti 90 senttiä. Noita kahta muuta oli leikattu 82 senttiä. Saa nähä kuinka paljon kutistuu pesussa.
Sitten vielä vasemmalla olevat pinkki ja vihreä velour sekä pinkki apila joustofrotee. Noi velourit on ihanan kirkkaita. En saanut todellista väriä kuvattua. Eivät siis oo noin hailakoita kun kuvassa. Veloureita molempia tilasin 60senttiä ja muutaman sentin yli olivat leikanneet. Joustista tilasin 80 sentti ja tuli 85senttiä. Neidille housuja yms. ois näistä tarkoitus tehdä.


Lisäksi tuli tyttöjen 10metrin salainen nauhapaketti. Laskin että 13 erilaista nauhaa oli ja suurin osa reilu 80 senttiä pitkiä. Yks oli 50 senttiä eli tosi kivan kokoisia ja näköisiä.


Kestovaippakaupasta sitten tuli kaverin kautta neppareita ja harkkapikkarit neidille. Niistä ei nyt oo kuvia tähän hätään. Vaatteitakin on valmistunut. Jospa nekin sais blogattua tän illan aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti