tiistai 29. toukokuuta 2012

Muutama vaate valmistunutkin taas

Onhan sitä tullut jotain tehtyä valmiiksikin asti. Puoli valmiita on vaikka millä mitalla ja uusia ois leikattava. Neitokaiselle sain muutaman vaatteen tehtyä jälleen. Tai no osa on ollu jo jonkun aikaa valmiina. En vaan ole niitä tänne saanut laitettua.

Tämän bodyn kanssa meinas mennä hermot useampaankin otteeseen. Ompelukone ei halunnut tehä yhteistyötä ja välillä tämä olikin keskeneräisten pinossa. Sunnuntai iltana vihdoin sain sitten valmiiksi ja äsken sain sovitettua neidille. Kasvunvaraakin vielä on. Leveyttä tosin sais olla vähä enemmän. Ehkä seuraavaan sitten laitan vähä isommat saumanvarat tai jotain.
Elämäni ihka eka body. Tehty Ottobre 1/2012 Bert nappilistabodyn kaavalla koossa 74cm. Tein tähän vaan lyhyet hihat kesää ajatellen. Pituutta bodyssa kyllä on ihan hyvin. Hieman kasvunvaraakin. Leveyttä sais olla kyllä vähä enemmän. Jotenkin mun makuun kapea malli.
Liikkuvaista sorttia tämä minun malli nykyään. Tää tais olla ainoo kuva jonka sain pystyasennossa onnistumaan. 
Nyt en kyllä yhtään muista mistä tää kangas on. Ehkä kangashamstereista tai jostain verkkokaupasta. Tätä mulla on kolmessa eri värissä ja tykkään kaikista.


Joku aika sitten tein jo uusimman Ottobren Kokeshi Doll mekon kaavalla trikoosta muunnellen pari mekkoa. Toinen meni veljeni tytölle, josta en muistanut ottaa kuvaa. Toinen jäi omalle tytölle. Molemmat koossa 74 cm. Pituutta lisäsin molempiin pari senttiä helmaan ja hihoihin sentti lisää. Nyt tuli mielestäni ihan kivat.
Tässä taas tätä tirppa trikoota. Tämä ainakin on tullun kangashamstereista.
Tämä on tehty Ottobre 1/2009 Kukkopilli raglantopin kaavalla koossa 74 cm. Ekaa kertaa tein poimutukset poimutuslangalla kaula-aukkoon. Yritin ottaa sovituskuvaaki, mutta eihän tuo malli suostunu yhteistyöhön.
Tässä vielä takaa. Kangas on Kangas-Mallalta ja napit Kuopiosta Napista ja nauhasta. Nappeja ostaessa en vielä tienny mihin ne laitan ja tämän kankaan kanssa kävivät yhteen tosi hyvin. Niin ja kanttinauha on tilattu Ompelijanmaailmasta.


Housuja, t-paitoja ja kaikenlaista muuta on keskeneräisenä. Trikoohousuja ois kesäksi tehtävä neidille. Samoin jotain tunikoita. Itellekin muutama kangas oottamassa tunikaksi pääsyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti