perjantai 25. tammikuuta 2013

Vähän lisää kankaita

Hiljaista on blogin puolella ollu jo pitkän tovin. Osittain hiljaisuutta on aiheuttanut alkanut työ ja toisaalta ei oo muistanu kuvata tuotoksiaan kun menneet suoraan käyttöön. Veljentytön joululahjakin valmistui edellisenä iltana kun seuraavana päivänä sit mentiin käymään niillä enkä kerennyt siis sitäkään kuvata.

Tytölle oon jotain ommellut ja itellekin paidan ja tunikan sain ennen joulua tehtyä. Viime viikonloppuna sain yhteen omaan paitaan leikattua kankaat mutta sitten jouduttiin taas tytön kanssa sairaalaan maanantaina ja eilen jo kotiuduttiin mutta jouduttiin illalla menemään takas kun tyttö alko oksentamaan. Tänään sit päästiin takas kotiin. 

Kankaita sentään oon saanut taas haalittua lisää. Tässä hieman tämän alkuvuoden hamstrauksia.

Ylhäällä hamstereista ostetut. Jotain taitaa puuttua tuosta mut en nyt niitä enää jaksanut kaivella kun laitoin tässä joku aika sitten kankaat muovilaatikoihin vaatehuoneeseen järjestykseen kun niitä oli vähän missä sattuu. Oikea pino on Saksasta Michas Stoffeckelta. Alimpat neljä tyttöjen yksivärinen salainen, sitten neljä poikien yksivärinen salainen ja päällimmäinen viskoositrikoota. Tuota on harmaana ja ruskeena mulla jo ennestään ja ihanan tuntuista. Sitten loput on Royal tuotteelta. Keskellä yllätyspaketti ja oikealla sit kolme alinta trikoota ja päällimmäinen harmaa collegea. "Muutama" metri siis taas lisää kangasta. Täytyis varmaan alkaa taas tekemään jotain.

Kesävaatteita ois tytölle tehtävä ja työkaveri tilas kaverinsa pojalle myös kesävaatteita multa. Niitäkin ois alettava suunnittelemaan. Tytön kummille syntyi keskiviikkona tyttö niin sille ois myös jotain vauvalahjaa koitettava väkertää. Ite tarviin myös ainakin paitoja niin lyhyt kuin pitkähihaisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti