lauantai 22. syyskuuta 2012

Pingu neitokaiselle

Vihdoinkin valmista. On tätä hartaudella tehtykin koko kuukaus. Välillä tosin oottelin lisää tarvikkeita ja välillä ei vaan koko projekti innostanut yhtään. Eilen illalla sitten sain lähes valmiiksi. Tänään sitten vielä ompelin tarranauhat ja sitten ei ku sovittamaan.

Sovituskuvat on aina mitä on kun ei meillä pysytä paikoillaan nykyisin hetkeäkään. Äitin oltava nopea kameran kanssa joka harvoin onnistuu. Isohan tämä haalari vielä on mutta onpahan kasvun varaa.

Kaavat on OB 6/2010 lehdestä kokoa 80cm ja meillä neiti on n. 74-75cm pitkä. Hieman muokkailin tätä ohjeesta. Saumanvarat laitoin vain hihan- ja lahkeensuihin sekä hupun alareunaan. Leveä tästä siltikin tuli mutta mahtuu ainakin alle vaatetta. Ohjeessa oli pingviinin nokka ja jalat sekä hihoihin suojakappaleet jotka käännettäis käsien päälle. Ne jätin pois kokonaan tästä.

Päällinen on velouria ja tilattu Saksasta Michasilta. Tosi kivan väristä. Välissä on vanua ja sisällä trikoota. Hupun vuori on vaihdokki, sisäpuolen trikoo EK:sta. Vanu ja vetoketjut Kangastukusta ja resorit Hannan kankaasta. Aluksi olin laittamassa tähän vihreitä resoreita mutta sitä ei ollut riittävästi ja sitten päätinkin tilata vaaleanpunaista tähän. Kiva tuli näin.

Vetoketjujen alla on myös tuulilistat puuvillasta ja se on Kangas-Mallalta. Hupussa tähri trikoota. Hupun saa tarroilla kiinni. On näin suojaisampi.
 

4 kommenttia:

  1. Kyllä on hienon näköinen. Ja siististi tehty! Samassa lehdessä olikin muistaakseni vaunumakuupussin ohje, pitääpä katsoa jos tekisi sillä kaavalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin itekin sitä makuupussin ohjetta siitä lehestä mutta meille ei sillä enää ole käyttöä. Viime talvena ois ollu kyllä kiva sellainen olla.

      Poista