perjantai 27. joulukuuta 2013

Joululahja ompelukset

Nyt kun joulu on ohi ja lahjat avattu niin voin tännekin laittaa kuvat joululahja ompeluksistani. Tänä vuonna sai vain veljeni lapset ommellut lahjat meiltä. Ei muutenkaan kauheesti aikuisille ostettu. Jotain pientä vaan tuli hankittua ja omille vanhemmilleni ja veljelleni tein kahvikakut lahjaksi.

Veljeni poika, joka myös on kummipoikamme, sai lahjaksi bodyn ja housut. Lisäksi ostimme parit sukat kun niitä oli toiveena.
Bodyn kaavana Bert-body, johon muutettu nepparit edestä olalle ja housut on tehty City mousen kaavalla. Molemmat koossa 80cm. Bodya hieman levennetty. Bodyn kangas Royal-tuotteelta ja housujen muistaakseni Fabriinasta. Resoreitten alkuperää en nyt muista. Niitä kun on tullut hankittua monesta paikasta.

Veljeni tyttö sai lahjaksi tunikan, jota oli toiveenakin sekä leggingsit niiden kaveriksi.
Tunikan kaava uusimmasta OB:sta Arctic Sun ja leggingsit myös samaisesta lehdestä. Molemmat koossa 98cm. Omalle tytölle myös tulossa tunikoita samalla kaavalla. Yksi jo leikattuna. Tunikan kangas ostettu jo varmaan vuosi sitten Kangastukusta. Leggingsien kangas Pehemiältä muistaakseni. Leggingseihin kokeilin ensimmäistä kertaa ommella kuminauhan eka saumurilla kiinni ja sitten kaksoisneulalla päältä ja hyvin onnistui. Näin tulee varmasti jatkossa enemmänkin tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti