maanantai 10. helmikuuta 2014

Siili menee lypsylle...

Nyt saa koko naisväki meidän perheessä samistella. Tosin nuorimmainen on vielä liian pieni mutta kasvaahan tuo koko ajan. Tämä siilikuosi on kiva ja tykästyin heti tähän kuin näin. Kotiin kun kankaat sain niin harmittelin kun ei tullut itselle tilattua myös tuota oranssia. 


Itselleni valmistui siileistä paita 3/4 osa hihoilla. Kaavana tässä käytetty OB:n Bessie kaava koossa 40. Muokattu pääntietä vaihtamalla kangaskaitale resorikanttaukseen ja lisätty nepparit eteen helpottamaan imetystä. Myös helmaan olen lisännyt muutaman sentin pituutta lisää. Hihat tehty samallalailla kuin saman lehden Susie kaavassa. Tällä kaavalla on useampikin paita jo kaapissa. Suurin osa vaan mennyt heti käyttöön eikä ole kerennyt kuvailla ja bloggailla. Tämäkin tosin kuvattu vasta ekan pesun jälkeen.


Isompi neiti sai itselleen siilimekon OB:n Circus horse kaavalla joka löytyy lehdestä 4/2013 muistaakseni. Kokona tässä on 92cm ja hihoja aavistus pidennetty että menisi vähän pitempään kun leveyttä kuitenkin kaavassa riittävästi, mutta ei mielestäni kuitenkaan liikaa. Tästä kaavasta tykkään myös paljon ja toinen mekko omalle tytölle tällä kaavalla. Täytyykin piirtää seuraava koko ja tehdä lisää mekkosia.


Nuorimmainen sai sitten itselleen bodyn OB:n Happy squirrel kaavalla koossa 74cm. Lasten vaatteisiin ei tuo ostamani siili trikoo yksin riittänyt vaan lisäksi on Royal tuotteelta löytyvää yksiväristä oranssia trikoota. Tämä tulee varmaan käyttöön vasta loppukesästä tai syksyllä, sillä meillä on vielä 62senttiset käytössä tällä hetkellä. Saa nähä mahtuuko isommalle vielä mekko silloin päälle. Ainakin äidin kanssa voivat molemmat tytöt pukeutua siileihin. Siilit on myös ostettu Royal tuotteelta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti