maanantai 17. helmikuuta 2014

Omaan kaappiin tunikoita

Tuli tuossa tammikuussa saatu tehtyä vähän itsellekin vaatetta. Muutama tunika valmistui sekä pari paitaa kesäksi. Housujakin ois tehtävä niin talveks sisäkäyttöön kuin jotain kesähousujakin. Edellisessä postauksessa olikin jo esillä yksi tunika itselleni. 

Tästä sammalpolku trikoosta tykkään tosi paljon. Ostin eka tätä harmaata vain 80senttiä ajatellen käyttää kankaana oranssia, mutta kun kangas saapui kotiin ja hetken mietittyä halusinkin pelkästään tästä harmaasta tunikan. Onneksi vielä sain ostettua tätä lisää, joten sain riittämään kankaan omaan tunikaan. Tytöille on odottamassa tätä vihreänä jahka ennätän leikkaamaan kankaat ja ompelemaan.


Tähän tuli tällainen kietaisu yläosa ja 3/4 hihat. Helma yltää puoleen reiteen. Ensin oli tarkoitus tehdä pitkillä hihoilla, mutta sitten aattelin, että näyttää enemmän yöpaidalta niin tein lyhyemmät hihat.


Sovituskuva on huono kun ei valaistus oikein riitä päivälläkään meidän eteisessä, joka on oikeastaan ainut paikka missä pystyy sovituskuvia ottamaan. Tämä saa kuitenkin kelvata.


Tämä kangas on marinoitunut jo varmaan lähemmäs vuoden kaapissa ja tätä löytyy myös punertavana. Siitä on tulossa paita äidilleni synttärilahjaksi eli pian ois tehtävä kun ensi viikolla on synttärit jo. Tämä on tehty OB:n Susie paidan kaavalla. Hihat on kavennettu ja tehty täyspitkät. Tämä on aavistuksen liian tiukka tuosta rinnan kohalta mutta jospa se ois sitten passeli joskus vuoden päästä kun lopetan kuopuksen imetyksen. Tähän on helmaa pidennetty muutamalla sentillä. Kivan mallinen.


Sitten lopuksi vielä Käpysen marjoista tehty raglanpaita. Tämä kaava on jostain OB:n lasten lehdestä. Nyt en muista mistä. Näitä tehtävä lisää. Ehkä aavistus pituutta vois helmaan lisätä. Itse en lyhyistä helmoista paidoissa tykkää.

Kuvattuna ois vieläkin vaikka mitä. Täytyy koittaa aina välillä bloggailla. Tämäkin tällainen pikapostaus lasten hoidon ja ruuan laiton ohella.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti