torstai 17. huhtikuuta 2014

Kesävaatetta tyttösille

Kesävaatteiden teon aloittelin jo tuossa tammikuussa. Isommalla tytöllä on jo paitoja riittävästi, kun lahjaksi saatuja paitoja löytyy myös. Saa nähdä miten käy esikoisella olleille kesävaatteille että onko meiän kuopus liian pieni niihin kesällä vai ei. Epäilen että ovat sopivia vasta loppu kesästä eli uutta vaatetta kaivataan kaappiin tälle pienemmälle neidille. Tokihan aina jotain uuttakin on tehtävä kummallekin.

Tässä pari Hoopsin kaavalla tehtyä paitaa koossa 92cm. Helmaa näihin on hieman pidennetty. Pari taitais olla tuolla laatikossa lisääkin tällä kaavalla tehtyjä, mutta ei oo vaan tullut kuvattua niitä. Täytyy joku päivä kuvata nekin. Norsu-kangas on Käpyseltä ja lilan lintu kankaan alkuperää en nyt muista. Oisko ollu Fb:n Kangashamstereista.

Molemmat tytöt sai kesäksi trikoiset shortsit uusimman OB:n kaavalla. Pienemmälle tein koossa 68cm ja isommalle 92cm. Nämä tuli tehtyä Fb:n Saumanvara-ryhmän keltaisen haasteen innoittamana. Kangas on ostettu Fb:n Kangashamstereista joskus vuosi sitten. Tätä ois myös sinisenä tuolla kaapissa. Vois siitäkin tehdä housuja jos en muuta keksi. Tällä kaavalla tehtävä kyllä lisää housuja tytöille. Tarkoitus olisi kokeilla miten kaava toimii joustiksesta tehtynä.

Nuorempi neiti sai kesäksi bodyn koossa 74cm. Kaavana käytetty viime vuoden OB:n Soma-bodyn kaavaa. Tähän laitettu vaan nepparit olalle. Ohjeessa ei ollut neppareita ollenkaan, mutta helpompi pukea kun saa suuremmaksi tuon pääaukon. Viime kesänä tein tällä kaavalla esikoiselle yökkäreitä ja niihin suurensin pääaukkoa, koska omasta mielestä oli aika nafti ekassa versiossa. Tällä kaavalla myös valmistunut toinenkin koossa 68cm. Se tosin vielä odottamassa neppareita.

Taitaishan tuolla vielä jokunen muukin vaate jo valmistuneena, mutta kuvaamatta. Täytyy joku päivä taas kaivella päiväsaikaan kamera ja vaatteet esille niin vois sitten tänne ne päivitellä. Lisää ois ommeltava vaatetta kun ennättäis. Viimeset kolme viikkoa mennyt lasten sairastellessa. Isompi jo tervehtyi, mutta tänään sitten tuli taas kuume. Pienemmän eilen käytin lääkärissä jälleen ja korvatulehdus löytyi ja lääkkeet sai. Toivottavasti alkais nyt helpottaa tämä sairastelu ja päästäis normaaliin arkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti