torstai 3. elokuuta 2017

Päivitystä blogin puolelle

Jos sitä välillä kirjoittelisi tännekin jotain kun viimeisimmästä päivityksestä on kulunut muutama vuosi jo. Elämä on ollut aika kiireistä vaikka kotiäiti vuosia olen vain viettänyt. Viimeisen päivityksen jälkeen olemme ostaneet talon ja sitä ensin remontoitiin ennen kuin muutettiin. Remonttia riittänyt myös muuton jälkeenkin kun kaikkea ei keretty tehdä ennen muuttoa. Ommeltua on tullut siltikin. Miehen työkuviot muuttui pari vuotta sitten yllättäen sairauden vuoksi. Sitten ilmoittikin jo pikku kolmonen tulostaan. Kolmosen raskaus aika oli kaikista rankin mutta siitäkin selvittiin.

Parisen vuotta sitten aloin tekemään pipoja, neuvolakortin kansia ja kestotiskirättejä myyntiin. Sen jälkeen sitten innostuin myös kokeilemaan klipsipussukoiden tekoa. Niitä olen myös myyntiin tehnyt joitakin. 

Tämän setin tein keväällä tilauksesta kaverini sukulaisen vauvalle. Body on kokoa 62cm ja pipo vauvakokoa myös. Vanhemmat tykkäävät hirveesti violetista ja kuulemma tykänneet näistä tosi paljon.

Tilauksesta tein myös kolikkopussukan asiakkaan omasta kankaasta. Tästä tuli aika ihana. Samalla tuli myös uusi kaava piirrettyä pussukoihin.


Tässä viime aikoina valmistuneita neuvolakortin kansia. Osa tilauksesta tehtyjä.


Jospa sitä sais jatkossa vähän useammin päivitettyä blogia eikä seuraavaan kertaa menisi yli kolmea vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti