torstai 18. marraskuuta 2010

Joulukortteja lisää valmistunut

Muutama kortti tänään valmistunut ja lisää vaan tuntuu syntyvän. Joululauluja kuuntelen ja olkkari on yks kaaos nykyisin. Raahasin makkarista melkein kaikki askartelutarvikkeet olkkarin pöydälle ja niitä on nyt myös sohvalla ja lattiallakin. Kaikki löytyy siis käden ulottuvilta. Tässä muutama kortti, mitä olen tänään saanut aikaiseksi.

Tässä Penny Blackin lumiukko -leimasimella tehty kortti. Kortissa käytetty lumuhiutale-konfetteja, joihin on laitettu kimalleliimaa. Teksti on Paperinauhan tekstileimasin setistä. Lisäksi tarralumihiutaleita. Ei ihan perinteiset joulunvärit, mutta tykkään kuitenkin.
 Bild mälarnan jouluinen tyttö nallen kanssa pääsi tähän korttiin. Kuvan olen väritellyt jo joskus kesällä. Nyt vasta sain kortin siitä aikaiseksi. Spelbindersin sydän stanssilla tein tuon punaisen sydämen korttiin ja Paperinauhan leimasinsetistä jälleen teksti. paperit on eri lehtiöistä.
Tämä kortti on isompaa kokoa eli n. 18x13 cm. Tuo jossain vaihdossa saamani Magnolian tyttö sopi tähän kokoon parhaiten. Tuossa toisessa reunassa on Martha Stewartin lumihiutale -leikkurilla tehty kuvio, joka ei hirveen hyvin tuossa näy. Tämä kuvan värittelin öljypastelli liiduilla. Eka kuva niillä liiduilla. En kauheen tyytyväinen ollut. Opettelua siis riittää niiden kanssa.Tässä vielä Penny Blackin enkeli -leimasimella tehty kortti. Kortti on pitkulainen ja laitoin sen tuollein vaakatasoon, kun tuntui paremmelta noin päin. Teksti on jälleen Paperinauhan tekstileimasin setistä. Laitoin lisäksi vielä kultaista nauhaa. Tuo enkeli on ympäröity kultaisella kimalleliimalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti