torstai 18. marraskuuta 2010

Sairasloman aikaansaannoksia

Täällä olen sairaslomalla niskani takia. Venäytin niskani sunnuntai aamuna sängyssä kylkeä kääntäessä. Vaarallinen paikka tuo sänky kyllä. Miehelle vaan huusin, että tuo sitä Mobilatia sieltä alalaatikosta, kun oli metälle lähössä. Sen turvin sitten just ja just pääsin sängystä ylös ja särkylääkettä ottamaan. Maanantaina yritin töissäkin olla, mutta eihän siitä mitään tullut, kun jokainen liike mitä teki niin sattui niskaan. Nyt oon sitten perjantaihin saakka sairaslomalla ja viikonloppu vapaa. Maanantaina siis yritettävä paremmalla tuurilla töihin. Sitä ennen kuitenkin yritettävä päästä lauantaina Tampereelle Kädentaito -messuille. Kohta mentävä fysioterapiaan. Sain sentään lähetteen sinne. Tiistaina jo ekan kerran siellä kävin.

Sunnuntaina pää vinossa ja niskat jumissa tein pikaisesti isälle kortin. Tällainen siitä sitten syntyi ja selvisin just ja just viemään sen hänelle 80 km päähän.

 For ever friends nalle 3D-kuvana, lisäksi kukkasia kolmesta eri pakkauksesta sekä Circle it -leimasimella isälle onnentoivotus, jonka cuttiksella leikkasin. Paperi on jostain ostettuja. En enää muista mistä.


Eilen sitten olo oli jo hieman parempi ja kättäkin pitäis koittaa käyttää, että tietäis miten paljon vielä kipeytyy ja samalla vetristyis. Sain tehtyä peräti kaksi korttia valmiiksi ja vielä ois puol valmiita tekeleitä tuolla sohvapöydällä. Tämmöiset 3D-kortit sain aikaiseksi siis eilen.Paperit on eri seteistä. En nyt muista mistä. Pilkullisen olen muistaakseni jostain askartelukirppikseltä ostanut ja tuo toinen oli jostain ostamastani paperikosta. Valmiiksi stanssattu 3D-kuva, johon laitettu kimalleliimaa. Cricle it -leimasimella teksti tähänkin korttiin.Saman tyylinen kortti kuin edellinenkin. Yksinkertaisella linjalla mennään. Ois voinu laittaa tuohon jotain nauhaakin lisäks, mutta nyt ei oikein ollut sopivia tarjolla. Pitää katella Tampereen messuilta, jos sieltä vaikka jotain löytyis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti