lauantai 11. elokuuta 2012

Eka Jumpsuit

Nyt se on sitten tehty. Nimittäin eka Jumpsuit tytölle koossa 74cm ja onnistuikin yllättävän hyvin. Kaavan otin uusimmasta OB:sta eli 4/2012. Ohjeessa oli tehty svetarineuloksesta ilman vuorta. Ite päätin sitten kokeilla tehdä vuorellisen. Päälliseksi tuli trikoota ja vuoreksi laitoin fleeceä, paitsi hupussa vuorena trikoo. Päälliskangas on hamstereista pari kuukautta sitten huudettu mutta sain sen haettua vasta tällä viikolla kotiin. Hupun kangas on keväällä tullut Michas Stoffecken salaisesta paketista. Vuoren fleece on Kangastukusta. Vetoketjun olin ostanu vahingossa oikean mittasen ja värisen Kuopiosta Napista ja Nauhasta. Silloin kun vetoketjua menin ostamaan en muistanut kuinka pitkää tarvitsen. Ostin pari pidempää ja pari lyhyempää. Yksi niistä sitten olikin sopivan mittanen.
 
Tää viikinki kangas on ihanan pehmosta. En muistanutkaan, kun menin hakemaan tätä, että on näin ihanan näköstä. Heti oli suunnitelmat valmiit mitä tästä teen. Tämä on just sopiva meiän vuoden ikäselle tytölle. Lahkeet sais ehkä olla pidemmät mutta tehtävä toinen seuraavassa koossa kun tää ei kuitenkaan kauaa mahdu päälle.
Sitten vielä sovituskuvaa eiliseltä. Tänään olikin haalari käytössä kun ulkona käytiin. Sopii siis hyvin ulkoiluun kun on vuorta. Meillä kun ei vielä kauheesti maassa möyritä niin tällaisetkin haalarit voi olla ulkona päällä.

Työn alla on nyt tytölle sammarit koossa 80. Niissä onkin saanut näpertää ihan urakalla. Tikkauksia ja muita yksityiskohtia. Lähettävä siis jatkamaan ompelua. Itelle ois kyllä leikattava kankaita paitoihin kun tyttö nukkuu. Saa rauhassa levittää kankaat olkkarin lattialle.
 

5 kommenttia:

  1. Hieno haalari,itsekkin pitäisi uskaltautua yrittämään kun nykyisestä jumpsuitista jää aivan kohta hihat ja lahkeet lyhyiksi....

    VastaaPoista
  2. Onpa hieno haalari!! Tosi söpö!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia :) Itekin tykkään tästä tosi paljon ja käytössäkin ollu kun oli vielä alkuviikosta viileämpää

    VastaaPoista