tiistai 21. elokuuta 2012

Vuoritetut sammarit

Ommellutkin olen taas isompia vaatteita neidille. Tällä hetkellä mennään vielä koossa 74, mutta vaatteita olen tehnyt nyt koossa 80cm. Eipähän käy heti pieneksi. 80 senttisiä vaatteita meillä ei juuri olekaan. Tässä nyt vuoritetut sammarit, joista tykkään tosi paljon itse. Kasvais nyt vaan tuo neiti niin pääsis käyttöön.
Vuoritetut sammarit koossa 80cm jollain vanhemmalla Ottobren kaavalla tehtynä. Päälli kangas hamstereista ja vuori Mallan Kankaasta. Kivat tuli vaikka haasteelliset olivatkin. Pitkään näitä mietin ja vihdoin yks lauantain sain leikattua kankaat ja sitten sunnuntai päivän käytinkin ompeluun. Välillä kirosin, mutta valmiiksi tuli. Lahkeiden sisäsauman tikkaukset teetti kyllä työtä kun ei meinannu mahtua ompelemaan kun eka ommeltiin haara ja sitten vasta tuo lahkeen sisäsauma. Reilut ovat eli varmaan vasta ens keväänä ovat sopivat. No sitten tyttö onneks kävelee jo niin voi sitten pitää vähän parempana housuina näitä.
Sitten vielä housut takaa. Sivuilla siis tuommoiset pienet taskut ja takana röyhelö tehty samasta kankaasta kuin housujen vuori.
Tässä vielä lähikuva pyllyn röyhelöistä. Kiva yksityiskohta. Tykkään itse.


 

1 kommentti: