perjantai 3. elokuuta 2012

Tyttösille

Ja jos sitä on kankaita niin kyllähä niistä nyt jotain oon saanut tehtyäkin. Tässä nyt muutama mitä oon saanut valmiiksi ja kuvattua. Monta vaatetta on kuvaamatta ja osa jo käytössäkin. En nyt jaksa enää alkaa kuvailemaan loppuja. Jos vaikka joku päivä sen sais tehtyä. Ehkä huomenna jos aikaa jää tytön unien aikaan. 

Tässä eka tytön serkulle tehdyt paita ja housut. Vietiin viikko sitten 1vuotislahjaksi.

 
 
OB:n kaavalla koossa 80 tehty molemmat. Housut muistaakseni 1/2012 lehestä ja paita jostain 2011 lehestä jos oikein muistan. Tuota punahilkka kangasta oli kaksi palasta ja taitelemalla siitä just sain paidan tehtyä. Pieniä palasia joista ei edes lyhyttä hihaa saa jäi jäljelle. Paidan kangas Sampsukasta. Housujen velour Saksasta Michas Stoffeckelta. Keväällä tilasin tätä ja seuraavissa housuissa olevaa pinkkiä velouria. Ihanan väristä ja tuntuista.

Sitten omalle 1vuotiaalle tytölle Koala velourhousut tämän kevään Ottobre lehdestä. Tein tällä kaavalla jo aiemmin vihreästä velourista vaaleanpunaisille kanttauksilla ja resoreilla housut. Niistä ei ole kuvaa ja taitavat nytkin olla pyykkikorissa oottamassa pesukoneeseen pääsyä. Tykkään tästä kaavasta vaikka hitaampaa on tehä kuin taskuttomat housut. Nämä sain tänään valmiiksi. Viikon oottivat kuminauhaa vyötärölle ja eilen sitä tuli sitten postitse.

4 kommenttia:

  1. tosi kiva tunika ja housut :) Mulla muuten myös 7/11 syntynyt tyttö :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita ompeluksia! :) Tuota punahilkkaa oottas omassakin kaapissa, jos joskus sais jotain aikaseks :D

    VastaaPoista