tiistai 21. elokuuta 2012

Perusvaatetta valmistunut

Ihan perusvaatteitakin eli paitoja ja housuja on tullut tehtyä tässä kesän mittaan aikamoinen pino. Jos nyt sitten sais vaikka ne tännekin saakka kun viime viikonloppuna sain niitä kuvattua jopa vihdoin ja viimein.

Peikko joustiksesta jollain vanhemmalla Ottobreen kaavalla tehdyn housut koossa 74cm. Sama kaava itse asiassa kuin aiemmissa leijona joustis housuissa. Kangas Myllymuksuilta, resorin alkuperää en nyt muista. Tästä kankaasta sain tehtyä hupparinkin, mutta sitä ei tullut kuvattua ja on jo käytössä ollut. Nämäkin tainnu jo kerran pesussa olla. Ei jäänyt tästä kankaasta kuin pieniä palasia. Viimeset kaavat sai kyllä tarkkaan asetella kankaalle että riitti. Samalla kaavalla tein myös ruskeesta piparikukasta housut. Ne taitaa olla pesussa niin jäi kuvaamatta.
Tähti trikoosta housut. Nämä näyttää ihan yökkärihousuilta. Katotaan mihin käyttöön lopulta tulevat kun alkavat olla sopivat. Nämä siis kokoa 80cm ja tehty OB 1/2012 kaavalla. Samalla kaavalla tehty aiemman postauksen vihreät velourhousut myös. Tein tällä kaavalla myös 74cm trikoohousut jotka jo käytössä.
Tähän malliin sain idean jostain anttilan mainoslehtisestä, jossa oli paita kietaisuyläosalla. Siitä se ajatus sitten lähti. Miehelle sitä näytin ja sanoin, että tuollaisenhan vois kokeilla tehä. Siihen vastas sitten, että osaathan sinä, kun omassakin paidassa on tuollainen kaula-aukko. Tarkoitti siis tissitunikaa tällä. Tässä käytetty yläosassa kaavana OB 1/2012 bodyn kaavaa. Helma tehty vaan neliskanttisena ja rypytetty Framilonilla. Ja tämä siis koossa 80cm. Kangas hamstereista. Kivan mallinen tästä tuli ja pitihän sitä toinenkin sitten tehdä kun vauhtiin pääsi.
Tässä siis toinen versio. Tämän kankaat Myllymuksuilta. Koko sama kuin yllä. Näitä vois kyllä tehdä lisääkin. Mekon sais kun lisäis pituutta enemmän helmaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti